Over Ons

Jouw Bijles Centrum is opgericht door- en onderdeel van Karin Bijles Centrum.
In november 2007 is Karin Verheijen begonnen met het geven van individuele bijles onder de naam Karin Bijles.
Het werd steeds drukker waardoor ze vanaf 2011 extra docenten inzette en opleidde om bijles te geven.
– alle docenten worden naast de reguliere vakken geschoold in onze lesmethode zodat iedereen volgens dezelfde principes werkt en de lessen het meest effectief gegeven kunnen worden (zie onze methode) –
Omdat er steeds meer leerlingen geholpen werden is in januari 2014 de naam ’Karin Bijles’ omgedoopt naar ’Karin Bijles Centrum’.
In mei 2015 heeft Karin haar krachten gebundeld met Peter van de Kuit om samen Karin Bijles Centrum verder te laten groeien, met behoud van de kwaliteit waar Karin Bijles Centrum inmiddels bekend om staat.
Dit werkte en in 2020 heeft Karin Bijles Centrum 3 locaties in Amsterdam, 1 locatie in Rotterdam en 1 locatie in Almere.

Vanuit de passie die Karin en Peter delen om zoveel mogelijk leerlingen te helpen was het idee ontstaan om anderen met eenzelfde passie te vinden en met hen samen te gaan werken.
Toen zij Heidi Munsters ontmoetten was het snel beklonken; een juf met dezelfde passie en ondernemersdrang die het ook helemaal zag zitten om samen te gaan werken.
En de eerste vestiging van Jouw Bijles Centrum is een feit: in augustus 2022 zijn de deuren geopend van Jouw Bijles Centrum Deurne.

En dit is wat Heidi zegt:
In augustus 2022 is een langgekoesterde wens werkelijkheid geworden en hebben wij de deuren geopend van Jouw Bijles Centrum Deurne. Al heel lang wilden wij thuis iets opstarten waar kinderen met veel plezier kunnen komen en mooie stappen vooruit maken in hun leven.
Ik heb jaren gewerkt als leerkracht in het speciaal- en basis onderwijs. Met veel plezier stond ik iedere dag voor de klas en wanneer een kind groeit in zijn of haar zelfvertrouwen en met plezier kan leren is mijn dag weer goed!

De grote klassen in het onderwijs en de hoge werkdruk stonden me echter steeds vaker tegen. Ik zag dat kinderen vaak meer nodig hebben dan wat je als leerkracht kunt bieden.

Door het volgen van de Basiscursus Studeren werd mijn interesse gewekt voor het geven van bijles. Ik zag dat kinderen hiermee prachtige stappen vooruit maken, groeien in hun zelfvertrouwen en vooral heel veel plezier in leren krijgen. In mei besloot ik om mij aan te sluiten bij Karin Bijles Centrum en een nieuwe vestiging in Deurne te openen.

Met Marcel aan mijn zijde als handige man verbouwden we in de zomervakantie onze garage en startten we met onze eerste vakantieschool. Ik verzorgde het studie materiaal voor de kinderen en Marcel de nodige activiteiten in de middag en iedere dag een lekkere lunch. 

Samen met onze kinderen Senn en Mika wonen we op een mooie plek met een prachtige tuin aan de rand van de Peel.
Voel je welkom om een kijkje te komen nemen en in gesprek te gaan over wat we voor jouw zoon of dochter kunnen betekenen!”