“Rekenen: van niveau D naar niveau A. Wat een voorsprong. Mijn dochter wou in het begin niet gaan, zij had totaal geen zin in extra les. Na paar lessen begon ze het leuk te vinden. Ze is zo zelfstandig geworden, dat ze mijn hulp/steun niet veel meer nodig hebt.”

“De bijles ervaar ik goed en professioneel, inzet voor de kinderen, ik zie verbetering en presenteer goed.”

“Dit is de beste bijles meester en bijlesschool. Aan het begin had ik een C voor begrijpend lezen, dat vond ik niet leuk. Toen kwam ik naar deze school en ging ik gelijk naar een A.
Dus een wijze les…. Kom naar deze bijlesschool!”

“Bijles is leuk want je kan er veel leren. Je kan er ook spelletjes spelen en stickers verdienen. Je kan dingen opzoeken en stiekem, als je bijlesjuf iets lekkers heeft, ook iets mee eten. Ga ook naar bijles dan zie je het wel. Is het leuk? Ik zei het toch en daarom is bijles leuk.”

“Een supermooi rapport. Zijn werkhouding is goed, concentratie is goed; kortom een mooi rapport. Hij heeft nu een vmbo-T/havo advies. Eindelijk waren zijn  cito uitslagen ook super goed.
Daarom wil ik jullie heel erg bedanken.
Dank jullie wel voor jullie geloof in B. Dat is ook echt wat hij nodig had. Niet alleen de juiste ondersteuning, maar ook het geloof in hem dat hij het kan.
Hij is gemotiveerd en heeft er zin in.

Na zo’n succeservaring weet hij nu dat inspanning beloond wordt.”

“De bijles heeft onze zoon geweldig geholpen. Ze wist precies de juiste toon aan te slaan, waardoor zijn zelfvertrouwen enorm is toegenomen.
Ze heeft hem gemotiveerd en geïnspireerd. De docenten zijn goed thuis in de methodes die op school gebruikt worden. Vorig jaar waren zijn cito scores heel erg laag (E), nu heeft hij alleen maar A’s.
Wij en onze zoon zijn ontzettend blij met de hulp die de school hem heeft geboden.”
“Graag willen wij jullie nogmaals bedanken voor de goede zorg aan onze dochter.
In het voorjaar van 2012 ben ik voor het eerst met mijn dochter geweest, na lange tijd zoeken naar wat nu nodig zou zijn. Het ging al een tijdje niet goed met rekenen, maar waar het aan lag was voor ons onduidelijk. Ook op school kwamen we niet verder. Totdat ik zelf ben gaan zoeken en bij jullie terecht kwam.
Vanaf de eerste keer was mijn dochter al helemaal op haar gemak. Het was voor haar dan ook geen straf om iedere week bijles te krijgen. Al na een paar lessen zagen we resultaat.
Door de rust en goede zorg en de methode heeft zij heel veel geleerd. Het leuke is dat zij jullie methode ook echt toepast in de praktijk! Ze is hierdoor veel zelfverzekerder.
Deze periode was dan ook echt nodig!
Nogmaals bedankt!”
“Onze dochter had een voor ons allemaal zeer tegenvallende cito score (533) in groep 8 behaald. Omdat ze een zeer vroege leerling was en omdat de cito score dus ook niet overeenkwam met het schooladvies (havo) hadden we met de school afgesproken dat ze groep 8 over mocht doen. Via via zijn we met Jouw Bijles Centrum in contact gekomen. De docent heeft op een gedegen wijze achterstanden bij onze dochter weggewerkt (in eerste instantie op spelling en ook op rekenvaardigheid).
Het resultaat is dat ze met sprongen vooruit is gegaan en dit afgerond heeft met een cito van 542. Voor de school was het gezien haar progressie in groep 8 zelfs aanleiding om het advies te verhogen naar havo/vwo.”

“Onze dochter is 11 jaar en zit in groep 7. Daarvoor zijn we bij verschillende bijles instituten geweest maar met weinig of geen resultaat. We besloten om het nog 1 keer te proberen. Nou dat was een schot in de roos.
Na een tijdje zagen we positieve resultaten op alle vakken. Onze dochter heeft door hulp van bijles haar leerachterstanden ingelopen van 11 maanden naar 5 maanden, Cito lezen van 17 maanden leerachterstanden naar 4 maanden en ga zo door.
Het belangrijkste is dat het zelfvertrouwen van onze dochter is gegroeid. En nog geen één keer is Lina met tegenzin naar bijles gegaan waar ze vroeger mopperde om te gaan.”

“Als ik onze zoon vraag wat hij goed en fijn vindt aan de docenten zegt hij: ze leggen rustig uit, duidelijk en geduldig (en als het nodig is meerdere keren), ze zijn aardig.
Wat mij opvalt is dat ze het kind bekijken zoals het is en het kind positief bekrachtigt. Dus naast duidelijke 1 op 1 uitleg, is haar benadering erg belangrijk gebleken. Je bent niet “snel afgeleid” maar je hebt “vele dingen die je leuk vindt”.
Hij kreeg best een flinke portie huiswerk maar deed dit eigenlijk altijd zonder morren of protest. En bij het huiswerk dat hij af en toe van school kreeg, was dat heel anders.”

“Zoals veel kinderen, had mijn dochter niet veel vertrouwen in haar spellingvaardigheden en kon haar school dit maar niet oppakken. Zij zakte van een A naar een C/D. Een paar maanden voor de Cito zijn we naar de bijlessen gegaan. Ik had haar al in 2008 gezien op Marktplaats, maar de school zou toen gaan ” helpen”. Mijn dochter vond de lessen heel fijn, duidelijk, opbouwend en het gaf haar zelfvertrouwen. Cito score 542 (vwo) en goed resultaat voor spelling. Ze hebben haar weer plezier gegeven in spellen en heeft haar zeer goed begeleid. En wat ook belangrijk is, is dat de docent rustig, aardig en geduldig blijft, ook al moet ze het 100 keer uitleggen. Kortom zo’n bijlesjuf wil iedereen wel!”

“In midden groep 7 hebben wij ontdekt dat onze dochter eigenlijk heel veel moeite met rekenen en taal heeft, terwijl haar niveau in groep 6 vwo was. Zij is een slim, gezond en een heel vrolijk meisje. Hoe is het gebeurt en waarom heeft de school niet meteen gesignaleerd dat er iets mis gaat?

Haar vriendin kreeg al een tijdje bijles. Wij hadden meteen een afspraak gemaakt en mijn dochter begon met lessen. In 1,5 jaar periode met alleen maar 1 uur per week en huiswerk, is het advies van mijn dochter van vmbo-T naar havo/vwo gegaan.

Zij gaat volgende schooljaar naar de middelbare school en is er helemaal klaar voor!”

“Onze dochter had vanaf dat ze in de middenbouw in groep 4 zat een achterstand op gebouwd. Waarbij haar leraar ons garandeerde dat we ons niet druk moesten maken. Toen ze in de onderbouw in groep 2 zat maakte ze rekensommen van kinderen die in groep 3 zaten. In groep 3 behaalde ze allemaal C’s. En in groep 4 ging het van een C naar een D. Daarna in groep 5 weer naar een C. Toen hadden we besloten om begin groep 6 bijles voor haar te nemen.
Een kennis vertelde ons over dit bijles centrum en we kwamen daar terecht. Sindsdien gaat het zoveel beter met onze dochter en is ze van een lage C naar een hoge B voor rekenen gegaan.
Eind groep 7 hebben ze haar op school nu zelfs een voorlopig havo advies gegeven met de vooruitblik op vwo, omdat ze denken dat er veel meer in haar zit. Daar zijn wij het ook mee eens.
Hiervoor willen wij onze dochter’s bijlesdocenten erg bedanken. De leraren hebben het zelfvertrouwen bij onze dochter weer opgebouwd, waardoor ze nu goede scores behaald!”
“Onze dochter had de entreetoets niet goed gemaakt. Voor de CAP toets (intelligentietest) had zij echter een prima score, dus wij wisten dat er meer in zat. Ze bleek een flinke achterstand in de leerstof te hebben, die wij snel wilden aanpakken. Er was niet veel tijd meer tot aan de eindcito, dus in de zomervakantie is zij al begonnen met bijles.
In redelijk korte tijd kreeg zij niet alleen meer plezier in leren, maar werden de resultaten ook beter. De docenten hebben een geduldige, onbevooroordeelde en positieve houding naar de kinderen toe. Onze dochter heeft hierdoor vertrouwen gekregen en ze heeft een veel betere Cito score behaald.”

“Gisteravond vertelde Isabel spontaan dat alle kinderen met een hoop vakken(spaans etc.) al zo goed waren, maar dat zij een voorsprong had met het vak Nederlands. De doelstelling vooraf was het wegnemen van de onzekerheid en opbouwen van vertrouwen. Dat lijkt mij gelukt, bedankt daarvoor. De bijles heeft goed gewerkt.”